Социална мрежа
"Високи западни родопи"

Социална мрежа "Високи Западни Родопи"

 

Социална мрежа „Високи Западни Родопи"  дава свободна  възможност на участниците в нея да  обединяват интересите си, като създават групи по интереси, в които могат да си споделят впечатления от събития,  снимки, кратки видеа и да разполагат на карта местоположението им за територията на общините Батак, Девин и Доспат.

Целите на системата са да популяризират туризма, природното и културно наследство, чрез споделяне на преживявания, впечатления, снимки, събития, видео и местоположения в социална мрежа.

Социалната мрежа се фокусира върху туризъм и най вече хобита, като рибарство, лов, туристически маршрути, фотография и др. Мрежата предоставя свободна възможност на участниците да си създават групи по интереси, както и ще дава възможност на местните общини, хотелиери, ресторантьори, както и останалите представители на местния бизнес и заинтересовани страни да промотират своята дейност и създават събития, като добавят данни, забележителности, маршрути и всякаква информация, които ще бъдат географски обвързани и ще може да се виждат по всяко време от всякъде, кога, къде, какво предстои и какви оценки или отзиви е получило съответното събитие.

Използването на системата е напълно безплатно, след регистрация в нея.

 

Вход

Условия за ползуване на сайта
Забравена парола

Искате да се присъедините към rodopibook.com

За да се присъедините е необходима покана от член на мрежата.


Условия за ползуване на сайта